МАРИЯ ИГНАТОВА   Единственият син на бившата господарка на ефира Мария Игнатова

...
МАРИЯ ИГНАТОВА
 
Единственият син на бившата господарка на ефира Мария Игнатова
Коментари Харесай

Тези български звездни майки изгубиха родителските си права (II част)

МАРИЯ ИГНАТОВА

 

Единственият наследник на някогашната „ стопанка на ефира ” Мария Игнатова също израсна с татко си Петко Димитров и втората му жена Яна Акимова. Бившата на Рачков и Петко се развеждат малко след раждането на наследника им Виктор, който през днешния ден е младеж. Още като бебе Игнатова оставя пеленачето на грижите на баща му, който се оправя съвършено със задачата да е и майка, и татко на детето. Преди 10  години предприемачът се ожени за танцьорката Яна и тя одобри Виктор като собствен наследник.

 

Красавицата роди две момчета от Димитров, само че дружно с тях отгледа и доведеното си дете. Танцьорката сполучливо е майка на три момчета, без да ги навира ненужно в хорските очи и да тръби какъв брой добра и многодетна майка е. Момчето назовава Акимова „ мама Янче ". Мария Игнатова се радва, че наследникът й има отлични връзки с мащехата си. Настоящата брачна половинка на Ивайло Нойзи Цветков постоянно е прекомерно заета с работа и няма време за отрочето си, което е привикнало, че има трудеща се майка. По време на връзката си с Рачков, Мария си живееше с комика като девойка без задължения и гледаше да натрупа пачки от халтури, когато бяха в пика на славата си и затрупани от задължения.

 

Мария Игнатова обаче напълно не счита, че ощетява детето като  е надалеч от него. Тя не стопира да хвали Виктор пред сътрудниците си. Синът й се отличавал с куп гении и бил положително дете, хвалят го съучениците му. Вероятно поради й претовареност и желанието й да работи доста, а и да се забавлява по-късно, тя остана единствено с един наследник.

 

Според слуховете до момента в който беше с Димитър Рачков, той желал да имат общо дете, само че русокоската изрично отказвала да го подари с още един правоприемник. И това била една от аргументите двамата да се разделят.

 

 

 

ЯНА МАРИНОВА

 

Синът на Яна Маринова към този момент е млад мъж, само че израсна без майка си. Преди години известната актриса призна, че не тя, а Никола поискал да живеят разграничени. Наследникът им самичък взема решение да остане с татко си след развода. Градските митове настояват, че ученическата й обич е жесток махленски престъпник, който постоянно забърква и младата хубавица в неприятности. От лапите му я измъква първият й брачен партньор Богомил Маринов, който бил част от най-близкото обграждане на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев. Яна и Богомил се женят и през 2001 година им се ражда наследник, който кръщават Никола.

 

Семейният живот продължава спокойно и безшумно досега, в който двамата съпрузи вземат решение, че повече няма какво да си дадат един на различен. Яна си стяга багажа и се изнася в жилището на новия си другар Тихомир, който също в миналото е имал алъш-вериш с Георги Илиев. Разводът на манекенката минава напълно обикновено и тя получава родителските права. Въпреки това детето остава да живее при татко си.

 

Тръгват клюки, че Яна въобще не се интересува от Никола и го е зарязала, с цел да гради кариера. В прочувствена изповед хубавицата се кълне, че синът й е избрал татко си пред нея и тя е била сложена пред приключен факт.

 

Когато си тръгвах от жилището на Богомил, Никола реши, че желае да остане в стаята си, където всичко му е познато и близко. Той осъзнаваше, че по през целия ден би трябвало да стои самичък у нас и вероятно за него да се грижи бавачка. Баща му и новата му другарка постоянно са до него. Не ревнувам никога, сегашният ми брачен партньор също има щерка. Понякога се събираме двете фамилии и се разбираме отлично. Не скърбя, че синът ми избра татко си, само че се нервирам на приказките, че съм го изоставила. Стана тъкмо противоположното, в случай че изобщо може да се приказва за някакво занемаряване “, безапелационна е Яна Маринова, която преди няколко години погреба първия си брачен партньор. Мъжът издъхна от подла болест в Германия.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР